Lähetä meille välähdyksiä jokapäiväisestä elämästäsi. Mikä on mukavaa, mikä ärsyttää, ja miten haluaisit asioiden olevan. Tarkoituksena on löytää pieniä asioita, jotka voisivat tehdä arkipäivästä paremman.

Vastaukset ovat luottamuksellisia. Laittaisimme kuitenkin mielellämme sivuille otteita vastauksistasi muiden kävijöiden luettavaksi, nimettömänä tietenkin. Jos et halua tätä, kerrothan meille viestisi yhteydessä. vastausten käytöstä

 

nimi

sähköpostiosoite

Yhdessäolon saariryhmä

Kuinka saada kosketus niihin ihmisiin, joihin haluaa pitää yhteyttä, etäisyyksistä huolimatta?
Internet tarjoaa mahdollisuuden olla yhteydessä kenen kanssa vain ympäri maailmaa. Haluatko olla kaikkialla, kaiken aikaa, kaikkien kanssa,vai tunnetko välillä tarvetta vetäytyä omaan rauhaan?Lue, mitä muut ovat kirjoittaneet tästä

 

Elämysten ja hyvinvoinnin poukama

Nautitko elämän pienistä asioista? Tuntuuko sinusta joskus, että vapaa-aika on vain akkujen lataamista työelämän vaatimuksia varten? Onko sinulla tarpeeksi omaa aikaa? Haluatko viettää vapaa-aikaasi suunnittelemattomasti vai onko vapaa-aikasikin sidottu aikatauluihin?


Lue, mitä muut ovat kirjoittaneet tästä

 

Työn saari

Haluaisitko pystyä tekemään töitä missä ja milloin vain vai pidätkö mieluummin työn omassa lokerossaan? Kun töitä on yhä enemmän mahdollista tehdä kotoa käsin tai missä vain, häiritseekö se ehkä vapaa-aikaasi? Jos teet työtä kotona, kaipaatko työpaikan sosiaalista elämää ja rupattelua kahvitauolla? Haluaisitko jollain lailla helpottaa tai tehostaa työntekoasi vai oletko jo liiankin tehokas?

Lue, mitä muut ovat kirjoittaneet tästä

 

Rutiinien saari

Kulutatko mielestäsi liikaa aikaa ja energiaa arkipäiväisiin rutiineihin, kuten kotiaskareisiin, kaupassakäyntiin, työmatkoihin, asioiden hoitamiseen?

Onko tehokkuusajattelu siirtynyt työpaikoilta kotioloihin, kun kodin elektroniset laitteet hoitavat puolestasi kotiaskareet tehokkaasti? Vai onko tehokkuus arkiasioiden hoidossa ylipäänsä tärkeää?

Uskotko tulevaisuuteen, jossa jääkaappisi ilmoittaa, kun maito on lopussa ja henkilökohtainen kotiagenttisi hoitaa päivittäiset ostokset? Uskotko, että tulevaisuuden teknologia voi vaikuttaa positiivisesti sinun arkipäivääsi?Lue, mitä muut ovat kirjoittaneet tästä

 

Elämäntavan saari

Millainen olet? Mitä arvostat? Haluaisitko järjestää arkipäiväsi paremmin vai haaveiletko vapaudesta ja spontaanista elämäntavasta? Elätkö niinkuin haluat vai haluaisitko elää toisin? Onko haaveesi tiellä ehkä jotain esteitä? Miten tulevaisuuden teknologia voisi vaikuttaa sinun elämääsi?

Lue, mitä muut ovat kirjoittaneet tästä

 

Vaikuttamisen niemimaa

Pystytkö vaikuttamaan omaan elämääsi vai sanellaanko elämisesi ehdot muualta? Tuntuuko, että uudet viestintäteknologiat antavat paremmat mahdollisuudet osallistua, saada tietoa ja vaikuttaa? Vai karkaako valta jopa oman henkilökohtaisen tiedon hallinnasta jonnekin muualle? Missä on yksityisyyden raja ja tunnetko, että voit vaikuttaa missä se kulkee?Lue, mitä muut ovat kirjoittaneet tästä

 

Kommunikaatiomeri

Kenet ja miten haluaisit tavoittaa tai haluaisitko välillä olla tavoittamattomissa? Miten haluat sopia asioita, mikä taas on paras väline juoruiluun, mikä tiedonhakuun? Haluaisitko saada tietoa lennosta vaikka kaupungilla liikkuessasi? Miten sähköinen viestintä on muuttanut viestintätapojasi? Ovatko uudet viestintävälineet helpottaneet elämääsi?Lue, mitä muut ovat kirjoittaneet tästä

 

Tiedon ja median saariryhmä

Tuntuuko sinusta, että tietoa ja viihdettä on tarjolla niin paljon, että valitseminen on vaikeaa? Entä pitäisikö ihmisillä olla mahdollisuus osallistua tiedon ja viihteen tuottamiseen?

Haluaisitko päivittäisen sähköisen uutispaketin, joka olisi koottu valintojesi mukaan, tai haluaisitko tilata lempisaippuasarjasi sunnuntai-iltapäivän iloksi?

Entä oma "mediasi": valokuvat, päiväkirjat, videonauhat; muistot, joita haluat säilyttää itsellesi tai jälkipolvillesi? Haluaisitko jotain uusia tapoja järjestellä, säilöä ja katsella omia arkistojasi?

Lue, mitä muut ovat kirjoittaneet tästä